• Gloriett Fejlesztőház

    Alapozó terápia | Alapozó fejlesztés | Homloklebeny teráipa | Kézműves foglalkozás | Fejlesztő pedagógus | Iskolaelőkészítő foglalkozás | Színjátszás

  • Gloriett Fejlesztőház

    Alapozó terápia | Alapozó fejlesztés | Homloklebeny teráipa | Kézműves foglalkozás | Fejlesztő pedagógus | Iskolaelőkészítő foglalkozás | Színjátszás

Varga Nikolett

2010-ben végeztem az ELTE Tanító- és óvóképző szakán óvodapedagógusként. 2 évig dolgoztam a 19. kerületi Árnyas Óvodában óvónőként, mialatt már megismerkedtem az Alapozó terápiával, és mozgásfejlesztő órákat tartottam. Ezután elvégeztem az Alapozó terapeutaképzést, és 5 éve már csak ezzel foglalkozom. Több óvódában tartottam terápiás és mozgásfejlesztő órákat, délutánonként pedig nagyobb, kisiskolás gyerekekkel foglalkoztam.
2015-ben elvégeztem a Homloklebeny továbbképzest, így már két éve homloklebeny fejlesztő foglalkozásokat is tartok.

Telefonszám: +36205930072

Stieber Magdolna

2003-ban végeztem el az ELTE Tanító- és óvóképző szakán az óvodapedagógus szakot. 2005-ben elvégztem ugyanitt a tanítóképzőt is. 10 éves óvodapedagógiai tapasztalattal rendelkezem. Az utóbbi években a mozgásfejlesztéssel kezdtem el bővebben foglalkozni az óvodai csoportomban és azon kívül is. Pedagógiai továbbképzések keretében elvégeztem a PEK-tornát, ami egy mozgásfejlesztő program a funkció, beilleszkedési valamint mozgáskoordinációs zavarokkal, tartásproblémákkal küzdő 3-10 éves gyermekek részére. Később Alapozó terapeuta képesítést szereztem, amely módszer felhasználásával jelenleg a Gloriett fejlesztőházban és óvodákban tartok komplex mozgás- és képesség fejlesztő órákat 1-16 éves. gyermekeknek. A Gloriett Fejlesztőhát létrejöttével nagy álmunk vált valóra.

Telefonszám: +36703896102

Nagy Anikó

Nagy Anikó vagyok, háromgyerekes családanya. Porcelánfestőnek tanultam Hollóházán, majd Sárospatakon a Kerámia Manufaktúrában csiszolódott festői képességem, ahol 6 évig dolgoztam. Budapesten élek 16 éve, ahol jelenleg a Pestszentlőrinci Napraforgó Óvodában vagyok pedagógiai asszisztens. Nagycsaládosként a kerületi Nagycsaládos egyesületnél is tartottam kézműves foglalkozásokat, ahol a gyerekek nagyon szerették a különböző kézműves tevékenységeket.

Telefonszám: +36309148317

Hemző Rózsa

Hemző Rózsának hivnak. 2002- ben végeztem az ELTE Tanitó és Óvóképző Főiskolai Karán mint óvodapedagógus. A diplomám megszerzése után rögtön el is helyezkedtem a 18. kerület egyik óvodájában, ahol jelenleg is dolgozom. Agilis, ösztönző óvodavezetőm támogatásával folyamatosan fejlődöm, formálom szemléletemet, tudásomat. Mindezek közül a legfontosabbak: 2014-ben elvégeztem a Kecskeméti Főiskola szakvizsgás képzését és Fejlesztő Differenciáló pedagógus lettem. Ez az új ismeret sok segítséget nyújt számomra a mindennapi munkámban. Sokkal tudatosabban, megfontoltabban, figyelem és fejlesztem a gyermekek részképességeit. A pedagógus minősitési rendszer bevezetésével szakvizsgám lehetővé tette hogy a kortársaimnál jóval előbb portfóliót írhassak és minősitő vizsgát tehessek. 2015-ben 100%- os Pedagógus II- es minősitést szereztem. Nagyon fontosnak tartom a prevenciót, vagyis a megelőzést. Vannak már 3-7 évesen kissebb nagyobb jelei annak, hogy egy kisgyermek esetleges tanulási zavarit előre felismerhessük. A diszlexia, diszgráfia, diszkalkúlia gyanuja már óvodás korban előre jelezhető és időben történő célzott fejlesztésekkel akár megelőzhető. Célom, hogy minden kisgyermek akivel foglalkozom a saját adottságaihoz mérten, képességei maximumát nyújtsa az iskolában.

Hollai-Heiser Anna

Hollai-Heiser Anna vagyok, idén diplomáztam a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem színész szakán, és mellette elvégeztem a Tanárképző Intézet drámapedagógia szakirányát. 2014-ben kezdtem el komolyabban a tanítással foglalkozni, 1 éven át a Napsugár Néptánc Egyesület 30 főből álló csoportjával dolgoztam, később a Mihail Eminescu Pedagógiai Líceumban, és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen is volt szerencsém tanítani. Nyitott személyiség vagyok, szeretek tanítani, és jól érzem magam a gyerekek között. Célom, hogy olyan kapcsolatot alakítsak ki a gyerekekkel, amellyel megnyithatom a fantáziájukat, és segíthetem őket a határozott fellépés elsajátításában, az önbizalom növelésében, és a meghatározó pozitív élmények begyűjtésében. Vannak olyanok, akik számára nehézséget jelent a kommunikáció, averstanulás, illetve olyanok is, akik éreznek affinitást magukban a színészmesterség elsajátítására. Nincs két egyforma gyerek, hiszem, hogy mindenki egy-egy valamiben a legjobb, csak meg kell találni azt az egyet, amit szeret csinálni, és amiben magára talál. Éppen ezért igyekszem a segítségükre lenni, hogy felfedezhessék a saját magukban rejlő kis „géniuszt”, akivel játszva tudunk fejlődni és tanulni egymástól – hiszen minden gyermektől, magam is folyton fejlődöm, tanulok.

Telefonszám: +36205357471

Stieber Ágnes

1998 óta tartok női alakformáló tornákat. Végzettségem szerint testépítés-fitness, illetve fitt-ball oktató vagyok. Az elmúlt 25 évben 5 gyermekem született, de a torna szeretete mellettük is megmaradt. Most főállású anya vagyok, de emellett hetente többször tartok tornát a Gloriett Fejlesztőházban.

Telefonszám: +36208021704

Horváth Janka

Gyerekkorom óta az életem része a mozgás. Táncművészként egy profi társulat tagja voltam, majd táncpedagógusként dolgoztam. 15 éve foglalkozom gyerekekkel, de mióta babát terveztünk a férjemmel, teljesen elvarázsolt a babák világa. Elkezdtem képezni magam, hogy ne csak a saját gyerekemnek adhassak minél többet, hanem más babáknak is tarthassak foglalkozásokat. Babatornát és babamasszázst tanítok a Gloriett Fejlesztőházban. Külön öröm számomra, hogy a kisfiammal együtt csinálhatom mindezt 😊 Mióta én is anya vagyok, úgy érzem jobban tudom segíteni az anyukákat, hiszen én is átélem/átéltem azokat a dolgokat, amit ők. Azért jelent számomra sokat a babatorna, mert nemcsak a mozgás- és beszédfejlődést segítjük játékosan babáinknál, hanem létrehozunk együtt egy olyan közösséget, ahol tudjuk egymást segíteni tanácsokkal, információval. Hogy minél többet adhassak munkám során, elvégeztem egy primitív reflexekkel foglalkozó továbbképzést, emellett pedig csecsemő- és babamasszőr képesítést is szereztem.